Jag är fantastisk

"Jag är fantastisk. Jag är helt otrolig.

Det händer att folk svimmar för att de tycker att jag är så vacker.
Svimmar! Inte svimmar på riktigt, utan så där, teatersvimmar. Så vacker är jag.

En gång så skulle Oskar, som är kommunikatör här på SöderS, skriva en presentationstext av mig och tog hjälp av Chat GTP, och jösses vad internet tycker att jag är bra. World wild webb tycker att jag är en enastående ledare och helt fenomenal på både ditten och datten. Det är internets samlade bedömning!

Jag har blivit prisbelönt för min konst och kreativitet, har fått utmärkelser som student, och en gång var det en som sa att jag var en guldpärla.

Jag har tagit emot stora musikpris, blivit uppringd av Sveriges
radio, fått beröm av Robyn, alltså artisten Robyn.

Så himla fantastisk är jag!

Och då är jag ändå helt vanlig medelmåtta! Har fått G på de flesta inlämningsuppgifter under mina studier här på högskolan, fått några kompletteringar och några VGn. Jag ser ut som… ja, som jag ser ut. Jag är rätt så okej på ganska mycket.

Så tänk att jag som är en så medelmåttig människa kan vara så fantastisk. Vad säger inte det om er?! Ni som är så bra, vackra, kloka, vänliga, smarta, kreativa och positiva. Det måste ju betyda att ni, var och en av er är helt enastående!

Förutom att ni är så kloka och allt det där, det som gör er helt extra enastående är att ni, var och en, bidrar till studentlivet här på Södertörn. Och det vill inte säga lite. Det är ni som deltar på event och aktiviteter, det är ni som säger hej till en ny student som känner sig lite vilsen, som genom ert hej tänker att det kanske inte blir så farligt att plugga här trots allt. Det är ni som för andra studenters talan i programråd och andra möten för att skapa ännu bättre förutsättningar och utbildning för kullarna som kommer efter er, det är ni som välkomnar studenter med aktiviteter som gör att redan första veckan finns det någon som redan fått en kompis.

Det är ni som lägger av er tid för att andra ska ha det bra, att studietiden här på södertörn ska bli så bra som möjligt för många, som gör så att en ny, lite vilsen student tycker att det känns ändå rätt okej det här. Det gör alla er helt fantastiska.
Tack ska ni ha för att ni gör studentlivet på Södertörn. Tack ska ni ha för att ni säger hej och gör det lättare att vara ny och lite vilsen.

Mina källor:

  1. Folk svimmar för att jag är så vacker - Mitt 6 åriga barn. Han har gjort det flera gånger. Mitt 13 åriga barn… gör inte det. 
  2. Chat GTP - helt sant. Internet tycker att jag är otrolig. 
  3. Prisbelönt för konst och kreativitet - vann en teckningstävling i sexan. Ritade en bro med blyerts. Det var en mycket fin teckning, jag har den kvar. Har aldrig varit så bra på att rita som då. 
  4. Fått utmärkelser som student. Fick nåt form av diplom och kanske fem hundra spänn, minns inte riktigt, när jag gick på folkhögskola och läste till fritidsledare, för att jag var en god kamrat eller liknande. jag blev glad men mest generad.
  5. Att nån sa att jag var en guldpärla … är inte sant, det var en student som sa det till Oskar nyligen dock. Blev lite avundsjuk… 
  6. Musikpriset var ett jättefint pris från Stim som Popkollo fick, där jag jobbar och varit ideellt aktiv i många, många år.
  7. Sveriges radio - också genom popkollo, både p1 och p4 lokalt och p4 riks har jag varit med i. Flera gånger. 
  8. Fick beröm av Robyn, är sant. Hon tyckte mitt anteckningsblock var fint. Vilket det var, så hon hade rätt.

Summan av kardemumman. Jag är rätt så fantastisk. Och det är ni med!"

Välkommen till SöderS Expo!