Matilda Good är SöderS nya verksamhetsutvecklare

Hej, Södertörns högskola! Mitt namn är Matilda Good. Jag är 25 år och har nyligen flyttat tillbaka till min hemstad Stockholm efter att ha pluggat statsvetenskap och jobbat på studentkåren i Umeå.

På studentkåren har jag gjort allt mellan himmel och jord. Jag har bland annat arrangerat event som debatter och inspark, suttit som både vice och ordförande samt varit engagerad i SFS som är den nationella plattformen för studentpolitik. Även fast jag har fem års erfarenhet av kårarbete har jag mycket kvar att lära om hur just SöderS fungerar.

Min första vecka på SöderS var otroligt spännande och intensiv. Den var fylld av en massa roliga arrangemang och möten med intressanta personer. Bland det mest givande var att träffa studenter i klassrum eller vid arragemang där många var taggade på att ta vara på SöderS forum för att förgylla sin studietid med nyttiga mertier inför arbetslivet, öka chanserna för att få åka på utbytesstudier eller för att mötas kring ett gemensamt intresse.

Jag ser väldigt mycket fram emot att guida studenter till att hitta sitt engagemang.

Vad gör SöderS verksamhetsutvecklare?

SöderS verksamhetsutvecklare arbetar för att studenterna i allmänhet och medlemmarna i synnerhet får en givande och rolig studietid. Detta görs bland annat genom stöd till studentkårens föreningar, administration och vägledning till medlemmarna, utveckling av medlemsförmåner och genom att arrangera event och utbildningar för engagerade inom studentkåren.

Kontakta verksamhetsutvecklaren!

Verksamhetsutvecklaren är en del av SöderS kansli. Kansliet består av anställd personal som arbetar med att stödja verksamheten och studentkårens ideella studenter.

Du hittar kontaktuppgifter till samtlig personal och alla förtroendevalda på soders.nu/kontakt

Jag är fantastisk