SöderS söker verksamhetsutvecklare (vikariat)

Södertörns högskolas studentkår (SöderS) söker en vikarierande verksamhetsutvecklare. Vi erbjuder en arbetsplats och en tjänst som ger dig erfarenheter av projektledning, administration och (student)politiskt arbete med stora möjligheter att sätta din egen prägel på tjänsten. Vi tror att du är nyutbildad och letar efter ditt första kvalificerade arbete.

SöderS kansli är en liten kreativ arbetsplats där vi tar vårt uppdrag på stort allvar och har roligt under tiden. Dina kollegor sitter vägg i vägg och tillsammans skapar vi en arbetsplats med korta kommunikationsvägar och stor gemenskap.

Om SöderS

SöderS arbetar för att alla studenter ska få bra förutsättningar att studera, må bra och ha roligt under studietiden samt få en utbildning av hög kvalitet. Vi är en studentdriven organisation där medlemmarna sätter riktningen och driver verksamheten framåt. Vi har ett flertal medlemsföreningar och vi organiserar årligen hundratals studentrepresentanter till högskolans beredande och beslutande organ. SöderS förvaltar även fem så kallade verksamheter; BookS, ESN Södertörn, Hållbarhetskontoret, SH Radio och SöderS Pub.

Med en stor omsättning av studenter som är engagerade i studentkåren följer ett stort behov av kontinuitet och en trygg punkt. För SöderS är den trygga punkten kansliet med fem heltidsanställda och ett presidium med deltidsanställda studenter. SöderS är en liten arbetsplats där alla hjälper till där det behövs.

Verksamhetsutvecklarens uppdrag och ansvarsområden

SöderS verksamhetsutvecklare bidrar till att studenterna i allmänhet och medlemmarna i synnerhet får en givande och rolig studietid. Som verksamhetsutvecklare arbetar du självständigt men också tätt ihop med övriga kansliet, SöderS presidium, våra medlemsföreningar och andra ideellt aktiva i organisationen. I tjänsten ingår att leda projekt och planera och genomföra events.

Verksamhetsutvecklarens uppgift på SöderS är att säkerställa att SöderS bedriver en relevant verksamhet för SöderS medlemmar och högskolans studenter med utgångspunkt från stadgar, verksamhets- och aktivitetsplan. Det ingår att administrera och utveckla verksamheten på ett sätt som gör att tillströmningen av nya medlemmar ökar och att SöderS erbjuder relevanta medlemsförmåner, utbildningar och andra event samt att ge information och svara på frågor på mail, telefon, på sociala medier samt i det rumsliga mötet med studenter. Verksamhetsutvecklarens uppgift är också att stödja och administrera SöderS medlemsföreningar.

Om tjänsten

Titel: Verksamhetsutvecklare
Anställningsform: Vikariat för person tjänstledig för studier som längst fram till 2025-06-06. Möjlighet till förlängning.
Placeringsort: Södertörns högskola, Campus Flemingsberg i Huddinge kommun
Närmsta chef: SöderS generalsekreterare
Omfattning: 100 %
Lön: Månadslön. Här kan du ta del av SöderS lönepolicy.
Arbetstider: Måndag-torsdag 09.00 - 17.00, fredag 09.00 - 15.00. Arbetstid på kvällar och helger kan förekomma.
Arbetsvillkor: 33 timmars arbetsvecka, flextid, 30 dagars semester, betald ledighet runt jul och friskvårdsbidrag. Kvällar och helger kan förekomma, Kollektivavtal (tjänstemän inom civila samhället) tillämpas.
Tillträde: Så snart som möjligt, dock senast den 1 oktober 2024.
Tillgänglighet: Kansliet ligger på markplan och dörrarna in till kansliet är automatiska. Läs mer om tillgängligheten på Södertörns högskola här.

Kravprofil

För att trivas i rollen tycker du det är roligt att lösa problem och gillar varierade dagar med en bredd av taktiska och operativa uppgifter. Vi tror att du är nyutbildad och letar efter ditt första kvalificerade arbete.

Du ska

  • vara kommunikativ och ha lätt att skapa olika sociala kontakter 
  • kunna arbeta administrativt med stor vikt vid förvaltning och förankringsprocesser
  • ha erfarenhet av eller intresse för att tala inför publik
  • ha intresse för att projektleda och genomföra events och aktiviteter
  • ha erfarenhet av att vara student
  • ha förmåga att uttrycka dig i svenska och engelska i både tal och skrift
  • ha intresse av att arbeta utifrån normkritiska och intersektionella perspektiv

Det är meriterande om du har 

  • erfarenhet av samarbeten med externa parter, såsom aktörer från näringslivet
  • erfarenheter från ideell sektor
  • varit student vid Södertörns högskola
  • erfarenhet från SöderS organisation

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansökan

Sök tjänsten som verksamhetsutvecklare genom att skicka CV och ett brev där du svarar på följande frågor:

  1. Varför passar du tjänsten?
  2. Hur tänker du att din utbildning och din erfarenhet som student kan bidra till rollen?
  3. Vad brinner du särskilt för med utgångspunkt i din förståelse av tjänsten?
  4. Beskriv dina erfarenheter utifrån punkterna i kravprofilen

Skicka din ansökan till rekrytering@soders.nu senast den 19 augusti 2024.

Kontakt

Malin Helldorff, generalsekreterare
E-mail: malin.helldorff@soders.nu
Telefon: 072-002 59 63

Thérèse Lelli, skyddsombud
E-mail: therese.lelli@soders.nu
Telefon: 072-002 52 98

Häng med SöderS i Stockholm Pride 2024!